Urmărește-ne pe YouTube Urmărește-ne pe Trilulilu

Cum incepe ziua pt Pink Diamond Cluj

Fiecare persoana are un mic ritual pe care il respecta cu strictete in fiecare zi in speranta ca ziua aceea totul va merge struna, tarficul nu va fi aglomerat, seful nu va fi nervos dimineata si tot asa. Cel mai cunoscut ritual pentru majoritatea oamenilor este savurarea unei delicioase cani de cafea, dar care este asa-zisul ritual al manichiuristelor ? ca doar noi oferim servicii de mani-pedi clasica si tehnica si saptamanl instruim cursante dornice sa invete ?! ei bine, pentru manichiuristele Pink Diamond ziua incepe cu sterilizarea chimica si dezinfectia instrumentelor, iar mai apoi ne echipam corespunzator si asta inseamna: antibacterian, manusi, sort si masca. Optional daca se doreste se poarta ochelari cand se foloseste freza electrica.

         Nici cursantele nostre nu scapa de acest mic ritual, ca dupa terminarea cursului vor fi si ele manichiuriste specializate in gel - acryl  si trebuie sa stie aceste lucruri. Asa ca in mod obligatoriu folosesc si ele antibacterian, sort, manusi si masca, unele cursante in prima zi chair dezvola o fobie pentru masca dar a treia zis deja sunt obinsnuite. Si pentru a fi siguri ca au inteles, am facut un mic regulament, contine doar 3 reguli estentiale pentru o viitoare manichiurista.

       Cu acestea fiind spuse asa incepe fiecare diineata la Salonul Pink Diamond Cluj si desigur dupa savuram si noi o cana delicioasa de cafea. 

Click pe imagine pentru a vizualiza galeria

3 reguli esentiale pt cursante si nu numai
Cursantele folosesc sort O.P.I
Zilnic se poarta manusi
Orice manichiura se face folosind manusi de unica folsinta
Cursantele folosesc manusi
Cursantele folosesc manusi

Comentarii facebook