Urmărește-ne pe YouTube Urmărește-ne pe Trilulilu

Curs 1 zi Modelare flori 3D

           Praful acrylic este folosit atat pentru construirea unghiilor tehnice cat si pentru realizarea design-ului si anume florile din acryl/flori 3-D. Principala caracteristica a unghiilor din portelan (asa mai este cunoscut acrylul) este rezistenta lui, de aceea florile din acryl, rezista 3-4 saptamani, daca sunt aplicate corect. Fie ca alegi o floare simpla sau una mai complexa, rezultatul va fi de efect, iar clienta multumita. De aceea orice tehnician, trebuie sa stie sa modeleze flori 3D.
Cand se organizeaza cursul? In fiecare saptamana cursul se organizeaza in una din cele 2 zile: miercuri sau joi intr-un grup restrans (5-6 cursante) pentru o eficienta maxima. Durata cursului de de 4-5 ore si se adreseaza incepatoarelor.
Ce inveti la acest curs? Sa modelezi elemente 3-D cu praf acrylic de diferite culori pe tips-uri pentru a te obisnui cu dimensiunea mica a elementelor invatate. Primele elementele invatate sunt florile cu petale rotunde si frunzele. In final se exerseaza combinarea elemetelor ( de exeplu flori cu frunze) sau elemente suparapuse pentru un efect mai spectaculos.
Durata: 4-5 ore
Pret: 
225.00RON
Durata: 
1zile
Tip: 
design

Click pe imagine pentru a vizualiza galeria

Modele 3D
Frunze 3D
Modele 3D invatate la curs (doar cateva)
Petale de flori ascutite
Flori 3D suprapuse
Pregatirea tipsurilor - se coloreaza cu prafuri acrylice
Curantele invata sa modeleze flori 3D
Modele 3D

Comentarii facebook