Urmărește-ne pe YouTube Urmărește-ne pe Trilulilu

De ce asiguram toate materialele pentru curs?

Primim des aceasta intrebare pe facebook, site-uri si la tel :)
Pentru toate cursurle, Salonul Pink Diamond asigura toate materialele necesare (inclusiv modele) pentru buna desfasurare a cursului!
De ce asiguram toate materialele:
* pentru ca toate cursantele sa invete tot ceea ce este trecut in structura cursului. Daca cursanta nu isi aduce anumite produse, atunci nu poate lucra, iar noi nu ne dorim astfel de situatii!
* cursul este pentru incepatoare, cursanta nu are de unde sa stie ce produse sa isi cumpere. Acesta este unul dintre obiectivele cursului!
* calitatea produselor este importanta, la curs se lucreaza cu produse O.P.I
* majoritatea cursantelor noastre sunt din alte localitati, nu au de unde sa isi aduca modele zilnic. Iar daca nu au modele, nu au pe ce invata? Nu le lasam pe cursante sa decida daca invata sau nu, toate cursantele Pink Diamond nu primesc diplomele daca nu fac cele 50 de unghiute!
* cursanta va invata mai bine daca se concetreaza numai asupra cursului, de logistica ne ocupam noi
* noi punem accentul pe design, cursanta nu iti va putea cumpara toate materialele de la inceput (sclipci, geluri, prafuri acrylice, paiete, folie de transfer etc.)
* este mai bine sa isi cumpere dupa ce termina cursul produsele necesare. De exemplu dupa terminarea cusrului va sti ce nr ii trebuie la pensule. Unele persoane prefera o pensula mai mare, unele mai mici etc.

Click pe imagine pentru a vizualiza galeria

Curs unghii tehnice/false Cluj-Napoca

Comentarii facebook