Urmărește-ne pe YouTube Urmărește-ne pe Trilulilu

Gel sau acryl ?

Ce produs este mai ,,bun" pentru aplicarea unghiilor tehnice ?

          Aceasta este un subiect popular in randul manichiuristelor, dar si a iubitoarelor de unghii tehnice. In general clientele considera ca cel mai bun produs, este cel care rezista pana la urmatoarea intretinere, iar manichiuristele considera ca cel mai bun produs este cel pe care stiu sa il aplice.

         Dar totusi exista 2 produse pe piata, cu denumire consistenta si mod de aplicare diferit, deci nu pot fi folosite pentru acelasi lucru, nu? In general gelul, care este un produs mai moale, este potrivit pentru unghia naturala sanatoasa, iar acrylul, un produs mai dur, daca unghia naturala este moale si se exfoliaza.

         Uneori daca unghia naturala a clientei este foarte moale sunt sanse mari ca nici acrylul sa nu-i tina (se rup, intra bule de aer etc.), puteti recomanda clientei sa urmeze un tratament 1-2 luni pentru a intari unghia naturala si apoi isi poate reaplica unghii tehnice.

          In prezent, gelul este cel mai folosit, deoarce majoritatea manichiuristelor, fie ca lcureaza la salon sau in particular, tind sa-l foloseasca, desi pretul unei cutiute de gel este cu 20-30% mai scump decat cel al acrylului (si aceast lucru este valabil la toate firmele, mai mult sau mai putin cunoscute).

In concluzie, este bine sa folsiti ambele produse pentru a nu intampina greutati cu clientele noi si de ce nu, pentru a economisi cativa banuti.

Click pe imagine pentru a vizualiza galeria

Flori 3D, acryl
Kit gel O.P.I  complet Tel 0731077970 pentru comenzi
Kit acrylO.P.I complet Tel 0731077970 pentru comenzi
Unghii tehnice realizate cu produse O.P.I

Comentarii facebook