Urmărește-ne pe YouTube Urmărește-ne pe Trilulilu

Strica unghia tehnica unghia naturala ?

Ca in orice domeniu circula tot felul de zvonuri si mituri, despre cele mai bune produse, tehnici de aplicare a unghiilor tehnice dar si de cum ne influenteaza ele sanatatea. In realitate aceste mituri nu exista, deoarce unghia tehnica sau falsa, indiferent cum vreti sa ii spuneti, nu strica unghia naturala si produsele folosite nu va influenteaza sanatatea (ma refer la monomer).

5 motive pentru care unghiile tehnice nu au efecte negative asupa unghiilor/a noastra:

1) daca ar afecta unghia naturala produsele folosite nu ar fi aprobate, deci nu am avea de unde sa le cumparam

2) dupa 2-3 saptamani se vede cum unghia noastra naturala creste si este sanatoasa

3) unele femei care si-au aplica unghii tehnice cu acryl/portelan au observat o imbunatatire a unghiei naturale, s-a intarit

4) indiferent de produsul cu care va aplicati unghiile tehnice gel sau acryl, niciunul nu este mai bun sau dauneaza unghiei naturale. Sunt 2 produse diferite pentru ca noi femeile, avem 2 tipuri de unghii: sanatoase si care se exfoliaza.

5) Solutia cu care se amesteca praful acrylic nu are niciun efect asupra dumneavoastra, in cel mai rau caz daca nu va hraniti corespunzator (si asta este vina dvs si nu a solutiei) si sunteti mai sensibila este posibil sa va simtiti slabita.

Cand unghia tehnica strica unghia naturala ? cea mai frecventa greseala intalnita atunci cand se aplica unghii tehnice este pilirea unghiei naturale, indeparterea luciului se face fara a pili unghia naturala pentru ca o subtiem, devine sensibile ai de aici apar problemele.

Asadar daca aveti de gand sa va aplicati unghii tehnice, faceti-o cu incredere, numai aveti grija sa nu va pileasca unghia naturala.

Click pe imagine pentru a vizualiza galeria

Unghii tehnice
Unghii tehnice cu gel
Unghii tehnice cu acryl

Comentarii facebook