Urmărește-ne pe YouTube Urmărește-ne pe Trilulilu

Tot ceea ce trebuie sa stii despre unghiile tehnice

Denumirea tradiţională este cea de unghii false, însă, odată cu dezvoltarea acestui domeniu, procedeul a fost redenumit "manichiură tehnică". Mai exact, în urmă cu cativa ani 10-15, unghiile false (tips-urile de astazi) din plastic se lipeau cu super glue, apoi se aplica oja. Adezivul nu era deloc prietenos pentru unghia naturală, iar daca doreai sa renunti trebuia sa le smulgi sau sa astepti sa creasca unghia naturala, iar apoi sa le tai.

În prezent, lucrurile s-au schimbat, producatorii investesc mult în cercetare, iar medicii isi dau acordul pentru folosirea ingredientelor, astfel încât să nu dăuneze unghiilor natural.

Domeniul unghiilor tehnice este intr-o continua ascensiune, iar periodic apar noutati, astfel a luat amploarea si pedichiura tehnica, mai ales vara cand trebuie sa mai purtam grija altor 10 unghii. Are aceleasi avantaje ca si manichira tehnica, chiar necesita intretinere dupa o perioada mai mare de la aplicare 4-5 saptamani si in general clientele prefera french-ul alb/natural sau gel colorat.

Avantajele unghiilor tehnice: 

1) manichiura impecabila 3-4 saptamani, in functie de cat de repede creste unghia naturala;

2) poti avea unghii de revista, atat ca lungime, forma (stiletto, ovale, edge, patrate, migdalate) si design (french alb sau colorat, pictura manuala, flori 3D, sclipici, geluri colorate, strasuri, prafuri acrylice colorate, matase, foita de aur, folie de transfer, geluri mate, pictura chinezeasca etc.);

3) vizitele la salon sunt mai rare, aproximativ o data pe luna;

4) te ajuta sa nu iti mai rozi unghiile;

5) mascheaza patul unghial mic sau lat;

6) iti poti schimba culoarea acasa, daca optezi pentru unghii tehnice naturale si te poti oja ori de cate ori doresti.

Click pe imagine pentru a vizualiza galeria

Unghii tehnice ascutite nud si fructe 3D
Unghii tehnice patrate, french din sclipici si pictura manuala
Unghii tehnice ascutite si flori 3D

Comentarii facebook