Urmărește-ne pe YouTube Urmărește-ne pe Trilulilu

Vrei sa inveti sa aplici unghii tehnice?! Iata ce ar trebui sa stii...

           Indiferent ca vrei sa lucrezi acasa sau la salon, exista numeroase fete care ofera servicii de mani-pedi tehnica! Nu cred ca este fraza cea mai ptrivita pentru a incepe un articol, probabil pe majoritatea dintre voi, v-am descurajat! Dar mai este un detaliu important fiecare aplica unghiile dupa cum stie mai bine, dar nu ies chiar cum trebuie! asa ca daca vei aplica unghiil tehnice asa cum trebuie cu sigurnta vei fi apreciata de cliente si iti vei gasi loc printre atatea tehniciene! Calitatea serviciilor face diferenta!

          Inceputul este mereu greu in orice domeniu! Primele luni pana iti vei forma clientela nu va fi o afacere profitabila si mai ales la inceput vei face greseli! Este ceva normal, cele mai multe le vei face din cauza emotiilor si poate cateva din nestiinta (mai ales daca ai cliente mai indraznete). Daca vrei sa te apuci serios, trebuie sa ai ceva banuti. In primul rand pentru curs si apoi sa iti cumperi produsele necesaere pentru a aplica unghii tehnice. Este bine sa te apuci imediat dupa curs (daca este de scurta durata, asa cum sunt cursurile nostre Link curs: http://www.pinkdiamond.ro/content/bestseller-curs-intensiv-de-5-zile-opi) sau in timpul cursului (daca este de lunga durata), altfel iti va fi mult mai greu si nu din caza ca vei uita pasii (se gasesc in teorie), dar miscarile invatate la curs, acea dexteritate!

     Este un domeniu unde nu vei sti totul mereu! Apar forme noi ale unghiilor si modele noi de design, asa ca tebuie sa rasfoiesti periodic revistele de specialitate, sa mergi la targuri si seminarii etc. Daca nu esti o persoana rabdatoare, careia sa ii placa sa vorbesca cu oamenii, uneori sa le asculti problemele, sa le satisfaci toate capriciile legate de unghiile tehnice si mai ales daca nu iti place ceea ce faci iti recomandam sa te orientezi catre alt domeniu.

Daca vrei sa fii diferita de majoritatea tehnicienelor trebuie sa stii design si asta nu inseama sa folosesti stampile si forme (ca cele de prajituri) pentru modele 3D, inseamna sa pictezi manual cea ce iti cere clienta. Dupa primele luni tot ceea ce am scris nu mai este valabil (desigur daca te straduiesti si inveti din greseli), te vei obisnui cu clientele si mai ales vei fi mai stapana pe cunostintele tale. Si cam atat pentru inceput restul tainelor le vei decoperi singura pe parcurs si asteptam sa ni le impartasesti si noua!

Click pe imagine pentru a vizualiza galeria

Comentarii facebook